Wij willen onze oprechte dankbaarheid uiten aan het STUD-fonds voor de onschatbare steun en medefinanciering die zij hebben geboden voor de succesvolle organisatie van de INDESEM-week (Internationaal Ontwerp Seminar). Dankzij de bijdrage heeft dit evenement zich bewezen als een opmerkelijk platform voor kennisdeling en inspiratie onder ontwerpenthousiastelingen en professionals van over de hele ...
Wij willen onze oprechte dankbaarheid uiten aan het STUD-fonds voor de onschatbare steun en medefinanciering die zij hebben geboden voor de succesvolle organisatie van de INDESEM-week (Internationaal Ontwerp Seminar). Dankzij de bijdrage heeft dit evenement zich bewezen als een opmerkelijk platform voor kennisdeling en inspiratie onder ontwerpenthousiastelingen en professionals van over de hele wereld.
INDESEM (Internationaal Ontwerp Seminar) is een prestigieuze biënnale, opgericht in 1962 door een groep studenten en nieuw leven ingeblazen in 1986 door Herman Hertzberger. Gehouden aan de Faculteit Bouwkunde en de Gebouwde Omgeving van de Technische Universiteit Delft, is INDESEM uitgegroeid tot een evenement dat niet te missen is voor architectuur- en ontwerpenthousiastelingen.
Dit jaar hadden we het geluk om een uitzonderlijke line-up van vooraanstaande sprekers te hebben die ons hebben vereerd met hun expertise en wijsheid. De inzichten gedeeld door gerenommeerde architecten zoals Souto de Moura, Herman Hertzberger (AHH), Joost Moolhuijzen (Renzo Piano Building Workshop), Jette Hopp (Snøhetta), Kazuya Katagiri (KAD), Jean-Philippe Vassal (Lacaton & Vassal) en vele anderen hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten op de geesten van allen die aanwezig waren. Hun prikkelende presentaties en uitgebreide ervaring hebben onze kennis van architectuur en ontwerp werkelijk verrijkt.
Een van de hoogtepunten van de INDESEM-week was de workshop mogelijk gemaakt door het STUD-fonds, waar deelnemers de opdracht kregen om hun eigen 'grens' te creëren met restmaterialen. Deze hands-on ervaring stelde hen in staat om het concept van grenzen in ontwerp te verkennen, waarbij het belang van vindingrijkheid en innovatie werd benadrukt. De workshop bood niet alleen een platform voor praktisch leren, maar bevorderde ook samenwerking en creativiteit onder de deelnemers.
Wij zijn diep dankbaar dat het STUD-fonds de waarde en betekenis van evenementen zoals de INDESEM-week erkent en de ontwikkeling en groei van de ontwerpgemeenschap ondersteunt. Hun bijdrage heeft een tastbaar verschil gemaakt in de kwaliteit en impact van dit evenement, waardoor we door kunnen gaan met het inspireren en koesteren van de volgende generatie ontwerpers.